Nézze a betörést webkamerán!

Egyszerűen telepíthető lakásriasztót kínál havidíjas konstrukcióban a Magyar Telekom. A rendszer e-mailen vagy telefonon értesít a váratlan eseményekről, amit webkamerával meg is nézhetünk.

Új termékkel jelentkezik a Magyar Telekom Nyrt. Lakásmérettől függően három csomagban - előre meghatározott konfigurációban - lakásriasztó szettet kínálnak az előfizetőknek, amely mobiltelefonon és e-mailben értesíti az előfizetőket a nem kívánt eseményekről, legyen az lakástűz, betőréás vagy épp szén-monoxid veszély.

A riasztót a lakástulajdonosok táviránytíhatóval és internetes felületről is vezérelhetik.

A rendszer webkamerát is tartalmaz, tehát a kiértesített tulajdonos nagysebességű mobilinternetes kapőcsolattal, vagy akár a munkahelyi gépén, meg tudja nézni, pontosan mi történik a lakásában.

- Az előre megalkotott csomagok tetszés szerint bővíthetők - mondta Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai vezérigazgató-helyettese. A cég néhány tízezer csomagot kíván értékesíteni a termékből egy év alatt.

A csomagolt riasztókat távfelügyeleti rendszerekre is csatlakoztathatja, aki kívánja, de annak díját a T-Home-nak fizetett havidíj nem tartalmazza.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.