Nem volt elég zsíros az üzlet, Mészáros eladta a céget

Hivatalossá vált az, amiről a Népszabadság számolt be elsőként: megszabadult a Bakony Hús Kft.-től Mészáros Lőrinc.

A Veszprém melletti húsüzem hivatalosan a Búzakalász 66 Felcsút Mezőgazdasági Kft. tulajdonában állt, az meg a felcsúti polgármester, Orbán Viktor jó barátjának érdekeltsége.

A Cégközlöny szerint június 2-án lett új tulajdonosa a Bakony Húsnak az a Benoit and Augusten Húsipari és Kereskedelmi Kft., amelyet korábban lapunk a legvalószínűbb vevőként jelölt meg. A tavaly még Simglass Kft. néven futó cég porcelán- és tisztítószer-nagykereskedelmet folytatott fő tevékenységként, majd idén év elején vett fel a tevékenységi körei közé olyanokat, amelyekkel a Bakony Hús Kft. is rendelkezik.

A húsüzemet megvásárló cég egyedüli tulajdonosa és ügyvezetője a 33. évében járó Bihari Ágnes. Férjének, Bihari Attilának számos érdekeltsége van a közétkeztetési piacon, így társtulajdonos a 2014 óta az egri Markhot Ferenc Kórház élelmezését ellátó Kórház- és Menzaétkeztetés Szolgáltató Kft.-ben, de emellett több, közélelmezéssel foglalkozó cég is köthető hozzá. Többször próbáltuk elérni Bihariékat, hogy a terveikről és a vételárról kérdezzük őket, de hiába, megkeresésünkre nem reagáltak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.