Százmilliós bukó lehet a nagytakarítás a Telenornál

Háromszázezer előfizetőt érint, hogy kigyomlálja díjcsomagjait a Telenor, ennek keretében a 244 jelenleg használt tarifából 101 marad.
Az előfizetőknek forgalmuk alapján egyedi ajánlatot tesznek majd, amely a cég ígérete szerint alacsonyabb havidíjat és több szolgáltatást tartalmaz majd, legalább 12 hónapig. Aki elfogadja a neki ajánlott új tarifát, annak semmit nem kell tennie, aki viszont más csomagra váltana, annak egy internetes felületen, vagy a személyes és telefonos ügyfélszolgálati pontokon segítenek.

– Nem lesz olyan díjcsomag a jövőben, amely ne tartalmazna mobilnetet, vagy ne lehetne hozzá rendelni – mondta Saranyik Csaba, a Telenor ügyfélérték menedzsment igazgatója.

Ma is sokan vannak, akik tízéves vagy régebbi árak szerint telefonálnak. Amíg ezek a csomagok forgalomban vannak, óriási energiát emészt fel a szolgáltatótól, hogy minden apró változást minden csomagban átvezessenek.

– Kedvezőbb árakat ajánlunk, a kártyás csomagok esetén lesz, akinek a percdíja 140 forintról csökken 50-55 forintos szintre. Ez rövid távon bevételkiesést jelent, de hosszú távon megéri, mert az ügyfeleinket ösztönözzük a modernebb szolgáltatások használatára – mondta Saranyik, hozzátéve: a rövid távú bevételcsökkenés akár százmilliós nagyságrendű is lehet.

Az ügyfeleket SMS-ben és a számlalevélben is értesítik, a kártyásoknak érdemes a legjobban figyelni: nekik az értesítést követően a szeptember 12 utáni feltöltések már az új díjcsomag beállítását is jelentik.

A cég ígérete szerint minden megszűnő csomag helyére jobb ajánlatot kapnak az ügyfelek, és az intézkedést nem követi leépítés. 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.