Működő tévéadóra is licitálhat október végén

Egy kisebb város ellátására képes tévéadó állomásra is licitálni lehet azon az aukción, amelyen a Magyarországon Philips tévéket gyártó TP Vision gyártósorait, műszereit árverezik el.

A Magyarországról elköltöző székesfehérvári tévégyártó több mint ezer tételét öt fordulóban értékesítik. Az első árverés már lezárult, de a most kezdődő második fordulóban hasonlóan intenzív érdeklődést várnak a szervezők, ugyanis tovább bővült a használt berendezések választéka.

Az új, október 31-i fordulón ezúttal a mérőműszerek és a gyártóberendezések mellett egy működő tévéadóra is licitálni lehet – mondta az aukciót szervező cég, az Intergavel vezetője.

Kocsis Csaba elmondta, a tévéadó felépítéséből adódóan akár egy kisebb város kábeltévés ellátására is tökéletesen alkalmas. A gyárban ugyanis 15 analóg és 8 digitális csatornát szolgáltatni képes állomással tesztelték a készülékek vételi funkcióját. A kábeltévés rendszerek fejállomásaként használható eszközhöz most mélyen ár alatt hozzájuthat a szerencsés licitáló.

Az árverésen a működő tévéadón kívül lesznek egyéb érdekességek, mint például egy komplett mérőlabor és hangtechnikai mérőberendezések is. A kínálat az árverezési oldalon már megtekinthető.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.