Most meg bővül 100 bolttal a CBA hálózata

A Palóc Nagykereskedelmi Kft. 2013. január 1-től ismételten a CBA kötelékében folytatja tevékenységét – közölte közleményében utóbbi társaság.

A Palóc Nagykereskedelmi Kft. 2013. január 1-től ismételten a CBA kötelékében folytatja tevékenységét - közölte közleményében utóbbi társaság. Mindez azt jelenti, hogy az öt megyében egységet működtető és azokat ellátó vállalkozás a továbbiakban több mint száz egységgel bővíti a magyar üzletlánc hálózatát.

A Palóc Nagykereskedelmi Kft. a megalakulását követő években nagy szerepet töltött be abban, hogy létrejöjjön a CBA országos lefedettsége. A salgótarjáni központtal rendelkező cég a továbbiakban is ellátja a CBA regionális központi tevékenységét.

Október elején számoltunk be róla, hogy a CBA tizenkét regionális cége közül három, a Palóc Nagykereskedelmi, a CBA-Piliscsoport Kft.-k, illetve a Pólus Coop Zrt. úgy döntöttek, kiválnak a CBA-ból és átigazolnak a Coophoz. A Népszabadság akkor üzleti forrásokból származó értesüléseit a Coop egyelőre nem kommentálta, illetve hozzá hasonlóan a kiváló regionális cégek sem nyilatkoztak az ügyben.

A CBA kommunikációs igazgatója, Fodor Attila ellenben elmondta: a három regionális cég azért távozott a CBA kötelékéből, mivel a CBA vezetősége nemrégiben anyagi biztosítékrendszert, –pénzügyi letétet vezetett be, mint a CBA fogalmazott: a szállítók érdekében, ám három vállalkozás ezt nem támogatta. A Palóc Nagykereskedelmi Kft. most eleget tesz a vállalt kötelezettségeknek - tudatták most. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.