Mobildíjak a Ringiertől

Átadták a Ringier Mobile Influencer 2010 díjat. A zsűri két jelöltet választott 2010 legjobbjának, a MobilPiknik és a Prezi.com csapata vehette át az első Ringier mobil díjat.

A Ringier Mobile Influencer díj a Média Hungary Mobil szekciójában került átadásra. Az elismeréssel a mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket díjazták - adta hírül a Kreatív Online.

"Kiemelten fontos számunkra az innováció, hogy házon belül és kívül is ösztönözzük a szakmát, amely egyre szélesebb körben értendő, a megújulásra, fejlesztésekre.” – mondta el díjátadó beszédében Mihók Attila a Ringier Kiadó ügyvezető igazgatója.

Idén a Ringier Kiadó a Prezi.com-ot és a MobilPikniket díjazta. A díjazottak külföldi szakmai konferenciautakat nyertek a jövő évi barcelonai Mobile World Congress-re és az amszterdami The Next Web Conference-re.

A Ringier Mobile Influencer szavazás első szakaszában a közönség ajánlott díjra érdemes szakembereket, amiből, egy szakmai zsűri választotta ki a beérkezett ajánlások közül a 2010-es év legjobbjait. a zsűri tagjai Dobó Mátyás, Horváth Balázs, Liptay Gabriella, Mihók Attila, Nyilas Orsolya, Suba János és Varga G. Gábor voltak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.