Megvan a vb eddigi legjobbja: 600 forinttal 415 ezret nyert

Igencsak megnőtt a fogadási kedv a Szerencsejáték Zrt.-nél a labdarúgó-világbajnokság ideje alatt. Rögtön a vébé első teljes hetén megdőlt a hagyományos, lottózókban játszható Tippmix árbevételi rekordja, ami immár 2,348 milliárd forint – közölte a vállalat.

A franciák Honduras elleni győzelmére 340 millió forintnyi tét "futott be" a céghez. Ez meghaladta a 2012-es Eb Németország-Görögország meccsét, ahol a tétek összege 328 millió forint volt. Ez a jelek szerint azonban csak a kezdet volt, mivel az Ausztrália-Hollandia meccsre már 414 millió forintnyi tét jött össze. Köszönhetően a lendületnek és annak, hogy a második héten már mind a 7 nap volt meccs (az első csonka volt: 4 nap) a heti Tippmix-forgalom nagyot ugrott.

A franciákhoz több figyelemre méltó fejlemény kötődik, mert a múlt hét legtöbb nyereményt hozó eseménye is az övék: Svájc elleni meccsükért összesen több mint 200 millió forint ütötte a fogadók markát. Nem volt már ilyen gyümölcsöző a két talán legnagyobb meglepetést eredményező mérkőzés: Costa Rica Olaszország elleni győzelme, amely „mindössze" 84 millió forintot termelt, a spanyolok kiesést jelentő veresége pedig valamivel többet, 145 millió forintot ért.

A TippmixPro.hu oldal esetében a tavaly májusi indulás óta jegyzik a rekordokat, melyeket szintén már a vébé első hete átrendezett. Már a bajnokság első négy napjának hatására a teljes heti forgalom több mint 75 százalékkal volt magasabb az előző héthez képest, az átlagos napi játékosszám is közel 70 százalékkal haladta meg a 2014-es átlagot. A Tippmixpro.hu múlt heti árbevétele egyébként meghaladta az  512 millió forintot, míg a korábbi csúcs 408,8 millió volt.

A legnépszerűbb esemény a Szerencsejátéknál egyébként a már említett Ausztrália-Hollandia volt, amelyre 444 693 fogadás érkezett. Ettől alig maradt el a Brazília-Mexikó derbi, amellyel kapcsolatban 444 590 játékot regisztráltak.

Megcsinálta a szerencséjét a Tippmixpro.hu-n az a játékos, aki azt a 7-es kötést hozta össze, amely 200 forintos tétre – miután bejött – 125122 forintot fizetett. Ez egyébként 625,6-os odds. Még ennél is jobb mutatót könyvelhetett el a Tippmix eddigi rekordere: ugyancsak 7-es kötésben 600 forinttal nyert 416 295 forintot, ami így 693,8-as odds.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.