Megújul a Multipont

Megújítja a Multipont Programját az OTP és a Mol. A jövőben több mint ezer helyen válthatók be a kedvezmények.

Átalakul a Mol és az OTP Bank által alapított Multipont Program idén ősszel. Az OTP Bank által kibocsátott Multipont bankkártyák mellett a partnerek által kibocsátott törzsvásárlói kártyák is megjelennek. A Mol saját Törzsvásárlói Programját is a Programba integrálta, így törzsvásárlói számára is lehetővé vált a pontgyűjtés és pontbeváltás a teljes Multipont partnerkörben. Októbertől több mint 1000 helyszínen lehet gyűjteni és beváltani a pontokat.

Magyarországon számos vásárlási kedvezményt nyújtó program létezik. A Mol, valamint az OTP Bank megbízásából nemrégiben készített reprezentatív felmérés is rámutatott arra, hogy minden második ember használ is ilyen típusú plasztikkártyákat. A kártyabirtokosok az összegyűjtött pontokat legszívesebben mindennapi szükségleteik fedezésére, élelmiszerre, illetve üzemanyagra váltják be. A Multipont program azonban az új partnerek bekapcsolódásával még ennél is többet nyújt: elektronikai, ruházati és barkácscikkek, valamint játékok vásárlásánál is lehet pontokat gyűjteni, illetve beváltani, hiszen a bauMax, az Extreme Digital, a Dockyard, a Gulliver és a Bambini is a partnerkör tagja. 

A program megújulásának részeként a Mol saját Törzsvásárlói Programját is a Multipont Programba integrálja, mellyel a vásárlók eddig meglévő pontjaikat szélesebb körben is beválthatják. A Mol törzsvásárlói kártyán eddig összegyűjtött pontok pedig 2013. december 31-ig átvezethetők a Multipont kártyára, és így az új programban is felhasználhatók.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.