Megszűnik az Exit magazin

A tőzsdén jegyzett Est Media megszünteti az Exit programmagazin kiadását, többek között azért, hogy erőit a hasonló profilú Est Lapok fenntartására és továbbfejlesztésére összpontosítsa.

Az Est Media felfüggeszti a budapesti Exit Magazin kiadását - közölte a tőzsdén jegyzett társaság.

A kizárólag reklámokból fenntartott, ingyenes lap egyre nehezebb körülmények között működött a csökkenő fogyasztás okozta szűkülő hirdetési piacon - indokolják a lépést.

A döntéssel a médiavállalat erőforrásait másik programkalauz-családjára, a nagyobb múltú és presztízsű, piacvezető Pesti Est és Est Lapok termékcsaládra tudja összpontosítani - szögezik le.

E kiadványok print, online és mobil-változatait is továbbfejlesztik.

A Pesti Est és az országos Est Lapok továbbra is a megszokott formátumban, országszerte közel 3 ezer terjesztési helyen lesznek elérhetőek. Az est.hu és a mobilEST a digitális csatornákon várja olvasóit és felhasználóit - fogalmaznak.

Noha az Exit a Pesti Est után eddig is a második számú programmagazinnak számított, a médiacsoport az Exit koncepciójáról sem mond le. Az ugyanis a reklámpiac alakulásától függően bizonyos formákban újraindulhat. Ráadásul Romániában pont idén tervezik az Exit piacra dobását.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.