TriGranit Krakkóban

Krakkóban fejleszt a TriGranit: a társaság egy új üzleti központ első fázisát felavatta. A Bonarka City Center teljes beruházása 500 millió euróba kerül, és háromezer új munkahelyet teremt.

A Bonarka City Center Krakkó Podgórze kerületében épülő többfunkciós városközpont, amely 19 hektáron terül el. Az egykori ipari terület revitalizálása az egyik legnagyobb léptékű átalakításként ismert Lengyelországban.

A 234 000 négyzetméteren megvalósuló városközpont 3 fázisban épül fel: az első szakaszban a 270 üzletet, 20 mozitermet, több mint 30 éttermet, kávézót, fagylaltozót, kétszintes garázst (3200 parkolóhely) magában foglaló bevásárló- és szórakoztatóközpont épült meg. A második és harmadik fázisban 4 irodaépület és számos lakás megépítésére kerül sor. A beruházás tervezett teljes összege mintegy 500 millió euró.

A természetes környezet, park és mesterséges tó övezte építkezés mintegy 3000 új munkahelyet teremtett a térségben. Az üvegtetős központban olyan vezető márkák nyitottak üzletet, mint az Auchan, Leroy Merlin, Cinema City, C&A, H&M, Peek & Cloppenburg.

A vállalat társadalmi felelősségvállalási stratégiájának megfelelően egy 400 négyzetméteres területet bocsát az „U Siemachy" Alapítvány részére, lehetővé téve ezzel a csellengő gyermekek értelmes és hasznos napközi elfoglaltságát, pszichológiai és oktatási támogatását.

"Biztosak vagyunk abban, hogy a Bonarka City Center új színfoltot hoz a város életébe. A modern építészeti megoldások, a sokrétű szolgáltatások, a tiszta és biztonságos környezet egy új találkozóhelyet kínál a krakkóiaknak - nyilatkozta a megnyitóünnepségen Demján Sándor, a TriGranit elnöke.

A TriGranit Európa egyik vezető nemzetközi ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. összesen 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró - többnyire vegyes  hasznosítású - fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.