Mégis törli a Shell a régi hűségpontokat

Érvényteleníti az egy éve nem használt hűségkártyákat és letörli a korábban gyűjtött, fel nem használt pontokat a Shell. A vállalat már januárban is ezt tervezte, de akkor végül meggondolta magát. Erre most valószínűleg nem kerül sor, már megvannak az időpontok is.

Januárban komoly felzúdulás kísérte a hírt, miszerint a Shell érvényteleníti az egy éve nem használt hűségkártyákat. A vállalat akkor végül meggondolta magát, és maradtak a pontok. A Shellnél azóta aludtak rá "egyet", és most mégis az érvénytelenítés mellett döntöttek, már meg is vannak az időpontok – számolt be az Index.

A 2011. december 31. óta nem használt Clubsmart kártyákat idén június 1-től érvényteleníti a Shell. Ezzel együtt az érvényes kártyákról a 2009. december 31-ig gyűjtött, de idén május 31-ig be nem váltott pontokat is törli a vállalat.

Az érvénytelenítést egyébként viszonylag egyszerűen el lehet kerülni. A régi kártyákat május végéig legalább egyszer használni kell, bármilyen alacsony értékű vásárlás megteszi, hiszen így a cégnél látják, hogy a kártyát még használják. A törlésre váró pontokat pedig – nincs mit tenni – be kell váltani.

A társaságnál a Hvg.hu megkeresésére elmondták: már januárban is a szerződés szerint jártak volna el, de végül úgy döntöttek, elhalasztják a lépést. A jövőben viszont minden kártya elveszti érvényét, amelyet egy éven túl nem használnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.