Matolcsyék megállapodtak a Colával

Új irány a nemzetgazdasági tárcánál kólaügyben. Ezúttal nem adóztatnak a sok cukor miatt, hanem stratégiai megállapodást kötöttek a gyártóval.

Stratégiai partneri megállapodást köt a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.-vel a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a nagyvállalat magyarországi termelésének bővítése és a beszállítói együttműködés szélesítése érdekében – közölte a minisztérium. 

A megállapodás keretében a Coca-Cola Magyarország erősíti a magyar beszállítók jelenlétét ellátási rendszerében. A felek rendszeresen értékelik a beszállítói és fejlesztési együttműködés alakulását, és meghatározzák az aktuális beruházásokat. Az együttműködést a magyar kormány részéről a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálja – áll a közleményben.

Az NGM hangsúlyozza: a stratégiai megállapodás célja a Coca-Cola Magyarország hosszú távú magyarországi jelenlétének biztosítása a kölcsönös bizalom és kiszámíthatóság jegyében, a hazai termelés bővítésének elősegítése, valamint a nagyvállalat aktív szerepvállalásának megerősítése a versenyképesség növelését célzó kormányzati gazdaságpolitika megvalósításában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.