Másfélszeres az eltérés a Volánbusz alvállalkozói díjaiban

A Volánbusz Zrt. öt tenderen 3,1 millió kilométerre hirdetett közbeszerzést menetrendszerű közforgalmi autóbusz szolgáltatásra, a kilométerenkénti vállalási díjak 242 és 359 forint között változtak, a Jászkun Volán Zrt. 740 ezer kilométert hirdetett meg, itt 265 forint lett a fajlagos díj - az eredmények a Közbeszerzési Értesítőben jelentek meg.

A Volánbusz Zrt. első tendere 1 millió kilométerre szólt, ezt a Color Tours Kft. nyerte meg, kilométerenként 242 forintos díjjal. Ugyanez a cég nyerte a 300 ezer kilométeres kiírást is, ugyanekkora fajlagos szolgáltatási díjjal.

A 700 ezer kilométeres közbeszerzés nyertese a Kontakt-Busz Kft. lett, kilométerenként 350 forintos díjjal. A 600 ezer kilométeres tender nyertese a Di-Cam Kft., kilométerenként 245 forintos díjjal. Az utolsó, 500 ezer kilométeres felhívást a T&J Busz Projekt Kft. nyerte 359 forintos fajlagos díjjal.

A kilométerenkénti díjban a két szélső érték 242 és 359 forint. Valamennyi tendert a legolcsóbb ajánlattevő nyerte el.

A Jászkun Volán Zrt. az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő Panoráma Tourist Kft-t mondta ki nyertesnek. A pályázat elbírálásánál legnagyobb súllyal itt is a díj esett latba. A legdrágább ajánlat 278 forint volt, egy kilométerre vetítve.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.