Marketing és PR kampányokat indít a MÁV-Start

Két tárgyalásos közbeszerzésen, összesen közel 100 millió forint értékben kér ajánlatokat a MÁV-Start Vasúti Személyszállító Zrt. marketing és PR kampányok szakmai előkészítésére valamint kivitelezésére - a felhívások a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelentek meg.

Az első felhívásban marketing és PR kampányok szakmai előkészítése és kivitelezése szerepel. A feladat része három nevesített, közterületi, írott és az elektronikus média eszközeivel megvalósítandó integrált kampány.

A három kampány tartalma: nemzetközi forgalom, hivatásforgalom és menetrendváltás. A nyertesnek - egyebek mellett - még szórólapokat és menetrendi anyagokat kell gyártania, hirdetéseket kell megjelentetnie, és nyereményjátékot szervezni.

A munka becsült ellenértéke: nettó 50-75 millió forint közötti összeg.

A másik felhívás marketing és PR kampányok kreatív előkészítésére szól, az előbbi felhívás tartalmának megfelelően. Ennek a keretösszege nettó 20 millió forint.
A közbeszerzésekre szeptember 24-ig lehet jelentkezni. Az ajánlatkérő október 8-ig értesíti azokat a pályázókat, akik a második fordulóba jutva ajánlatot tehetnek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.