Már öt trafiknál tart Gyulay Zsolt családja

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezetőjének sógora és sógornője is trafiknyertes lett.

Gyulay Zsolt vezérigazgatónak nemcsak a sógora, hanem a sógornője is nyert trafikot a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (NDN) Zrt. pályázatán – tudta meg a Blikk.

Két dohányboltot Győrben, kettőt pedig Mosonmagyaróváron nyithat Józsa-Gyurics Tünde, aki Gyulay Zsolt feleségén keresztül áll rokoni kapcsolatban az NDN vezérigazgatójával. A Blikk szerint Józsa-Gyurics Tünde sohasem dolgozott a dohányszakmában, eddig hiteltanácsadással foglalkozott.

A Blikk sikertelenül igyekezett megtudakolni Gyulay Zsolttól, hogy tudott-e sógornője pályázatáról, illetve nem érzi-e furcsának, hogy rokonai összesen már öt koncessziót vittek el. Korábban napvilágra került, hogy testvérének férje, Solymár László két trafikot is nyert Óbudán.

Gyulay egy korábbi, a Népszabadságban megjelent interjújában elmondta, kinevezése után sokat csörgött a telefonja. „Régi barátok hívogattak, hogy tudok-e nekik segíteni. Sokan megsértődtek. Elmondtam, hogy nem tudom befolyásolni az eredményt” – nyilatkozta akkor lapunknak a vezérigazgató.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.