Már meg is van Oszkó utódja

Gion Gábor váltja a pénzügyminiszterré avanzsált Oszkó Pétert a Deloitte élén.

Gion Gábor, a társaság vezető partnere váltja a pályafutását pénzügyminiszterként folytató Oszkó Pétert a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. vezérigazgatói posztján - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

Gion Gábor
Gion Gábor

Gion Gábor 2007 decembere óta vezeti a Deloitte könyvvizsgálói üzletágát, ahol a fejlesztések felügyelete mellett a szakma legtehetségesebb fiataljainak felkutatása is a feladatai közé tartozott - olvasható a cég közleményében. A 41 éves, angolul, horvátul és szerbül is beszélő, matematikus végzettségű szakember számos nemzetközi és hazai társaság auditjáért, valamint vállalatfelvásárlásokért, illetve vállalatok tőzsdére lépésének előkészítéséért, és vállalati átvilágítások irányításáért volt felelős.

Az energia- és termelőipar nemzetközi szakértőjeként Gion Gábor vezeti a társaság energia és energiahordozók szektorának iparági csoportját is.

A társaság adóosztályának vezetését Kövesdy Attila, a Deloitte nemzetközi adótanácsadásért felelős partnere veszi át Oszkó Pétertől.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.