Már javítják a hibás gázszámlákat

Jól halad a hibás gázszámlák javítása, és a szolgáltató mindenkinek biztosítja a korrekció lehetőségét - közölte az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. kedden

A tájékoztatás szerint a Főgáz a Dél- és Közép-dunántúli megyékben működő nyolc új irodájában meghosszabbított nyitva tartással várja a fogyasztókat. Így a február 9. és február 23. között, a korábbi szolgáltató, az E.ON által kiállított, a "diktálós fogyasztókat" érintő számlákban múlt héten felfedezett hibás adatok javítása folyamatban van.

A korábbi szolgáltató elismerte felelősségét és együttműködik az új szolgáltatóval a probléma megoldásában. A legtöbb fogyasztó elfogadja, hogy a márciusi tényleges mérőállás diktálásának eredményeként a következő számlában megtörténik a túlszámlázás jóváírása. Aki viszont azonnali korrekciót kér, annak a Főgáz erre is ad lehetőséget.

A gyorsabb ügyfélkiszolgálás érdekében most hosszabb nyitva tartással várja a fogyasztókat a Főgáz az érintett megyékben. A Főgáz online ügyfélszolgálata pedig a nap 24 órájában önkiszolgáló ügyfélszolgálatot biztosít az ügyfelek részére. A Főgáz érintett - pécsi, székesfehérvári, szekszárdi, veszprémi, kaposvári, zalaegerszegi, dunaújvárosi, nagykanizsai - ügyfélszolgálati irodáiban hosszabb nyitva tartással, hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 8 és 17 óra, szerdán 10 és 20 óra várják a fogyasztókat; március 5-én, szombaton az irodák 8 és 14 között lesznek nyitva - tartalmazza a tájékoztatás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.