Majd az okostelefon megmondja, hogy mi van a szalámiban

Okostelefonra telepíthető alkalmazás segít a vásárlásban. A gyártók közvetlenül a vevőkkel kommunikálnak.

Az internet, a közösségi hálók és a mobiltechnológiai fejlesztések alapjaiban változtatták meg annak módját, ahogy a gyártók, kereskedők, márkatulajdonosok kapcsolatba léphetnek fogyasztóikkal. Ráadásul a fogyasztó azt a terméket kedveli jobban, amelyikről minden információt megkaphat, amire a vásárlás pillanatában szüksége van. 

A GS1 Magyarország szolgáltatása digitális termékinformációkat hív segítségül. A SafeBrand egy olyan ingyenes mobil alkalmazás, amely regisztráció nélkül, ingyen telepíthető okostelefonra. Vásárláskor csak le kell olvasni a telefonnal a terméken található vonalkódot és az applikáció azonnal megjeleníti a képernyőn a termékről elérhető információk teljes körét. A gyártó közvetlenül adja meg azokat az adatokat, amelyek megjelenítésére esetleg nincs hely, nincs lehetőség a terméken, mert mondjuk nem fér rá a csomagolásra.

Az adatok pedig úgy kerülnek a telefonra, hogy a márkatulajdonosok termékmintákat küldenek a Brandbank Hungary száma, azt a szolgáltató digitális formába önti, képeket készít, teljes körűen rögzíti a termékadatokat, majd automatikusan eljuttatja ezeket a kereskedőkhöz. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.