Magyar Suzukikat hívnak vissza

Visszahívják a 2007 ősze és 2008 tavasza között Esztergomban gyártott 1.3-as, és 1.5-ös benzines Suzuki Swiftek egy részét, a visszahívás valamivel több mint 39 ezer, Magyarországon 6230 autót érint.

A visszahívás során az autós lakóhelyéhez legközelebbi szervizben ellenőrzik a motortérben található üzemanyagcső helyzetét. A szükséges átvizsgálásról minden tulajdonost levélben értesít a Suzuki a következő hetekben - tette hozzá Ruska Viktória a cég kommunikációs igazgatója.

 Az érintett modellekből a Suzuki Európa szinte összes országába szállított. A vállalat tapasztalatai szerint a most feltárt szerelési hiányosság miatt eddig egy autó sem vált üzemképtelenné és baleset sem következett be. A gyárban történt szerelési hiányosság ellenőrzése és kijavítása a szervizekben fél órát vesz igénybe.

Korábban nyilvánosságra került, hogy Németországban 6 340, Esztergomban készült Suzuki Swiftet hívnak vissza az üzemanyagtömlő esetleges kopása miatt. A vállalat németországi részlegének tájékoztatása szerint az üzemanyagtömlő a motortérben dörzsölődésveszélynek van kitéve, ennek következtében külső borítása leválhat. A márkaszervizekben korrigálják az üzemanyagtömlő elvezetését, illetve szükség esetén cserélik a már kopott vezetéket.

Munka az esztergomi Suzuki gyárban
Munka az esztergomi Suzuki gyárban
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.