Magyar étrend-kiegészítő lett a legjobb Genfben

Magyar vállalkozásnak először sikerült elhoznia „Az év legjobb új terméke” nagydíjat az étrend-kiegészítők genfi kiállításáról.

A magyar tulajdonú VitaPlus Kft. által forgalmazott MagnExpress Forte nyerte a genfi Vitafoods kiállítás „Az év legjobb új terméke” nagydíját. Az étrend-kiegészítők egyik legrangosabb seregszemléjén magyar vállalkozásnak most először sikerült elhódítania ezt a címet.

A VitaPlus 2004 óta gyártat, képvisel és forgalmaz étrend-kiegészítőket, orvostechnikai eszközöket, speciális gyógyászati célra szánt tápszereket és kozmetikumokat. A közel egymilliárd forint árbevételű cég a magyar mellett jelen van az osztrák, a német, a brit, a szlovák, a holland, a vietnami és a Fülöp-szigeteki piacon is.

A MagnExpress Forte egy citromos ízű ivógranulátum, amelyből egy tasak tartalmazza az ajánlott napi magnéziummennyiséget. Az újdonságot az jelenti, hogy a víz hozzáadásával a granulátum üledék- és habmentesen oldódik, és állandó kavargatás nélkül is egy víztiszta, szerves kötésű magnéziumot tartalmazó üdítőitalt eredményez.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.