Magyar e-mesekönyves cég az ír webfesztiválon

A dublini webfesztiválra is meghívást kapott a Geomédia interaktív mesekönyvet fejlesztő, nemrég alakult leányvállalata.

Az interaktív mesekönyvet fejlesztő magyar Bookr Kids csapatát is meghívták a kontinens legnagyobb technológiai konferenciájának számító dublini Websummitra - tette közzé a cég. A Bookr Kids olyan, gyerekeknek szóló könyvtáralkalmazást dolgozott ki, amely segítik az olvasástanulást, illetve serkenti a memóriát és a kreativitást. Az idén áprilisban indult társaság már a legnagyobb magyar könyvkiadó, illetve az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet partnere. A céget több ezer jelentkező közül a konferencia kezdő vállalkozások Alpha programjába hívták meg, ahol saját standot kaptak.

A Websummitra idén az informatikai szakma 25 ezer résztvevőjét várják. A meghívottak között szerepel Mike Krieger, az Instagram alapítója, Mike Schroepfer a Facebook technológiai vezetője, valamint Ed Catmull Pixar-elnök. Olyan cégek képviseltetik magukat, mint az Apple, a Google, a Microsoft, a BBC, a CNN vagy az Amazon.

Az Opten cégadatbázisa szerint a Bookr Digital Kft. tulajdonosai a Geoholding-Geomédia, valamint a befektetőcéghez kötődő üzletemberek. A kft.-nek a Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadóval közös leányvállalata a Móra-BookR Kids Gyermek- és Ifjúsági Digitális Kiadó Kft.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.