Ma féláron ehetünk

Ma van a Torkos Csütörtök, amikor féláron hódolhatunk a kulináris élvezeteknek, ám aki eddig nem foglalt asztalt, annak nehéz dolga lesz. De semmi nem lehetetlen.

Idén már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a Torkos Csütörtök. Ahhoz, hogy a féláras éttermi akcióban résztvevő vendégek valóban jó szájízzel távozzanak, érdemes néhány dologgal tisztában lenniük. A Tudatos Vásárlók Egyesülete összegyűjtötte a leghasznosabb fogyasztóvédelmi tanácsokat.

Ha nem tudja, melyik étteremben próbálkozzon, akkor a listát megnézheti itt

Ezen a napon, ha időben gondoskodunk az asztalfoglalásról, olyan éttermeket is kipróbálhatunk, amelyeket normál hétköznapokon nem tennénk. De akció ide vagy oda, érdemes az alapszabályokat ezen a napon is észben tartanunk, hogy végül ne rossz szájízzel távozzunk a kiválasztott vendéglőből.

Tájékozódjunk előre, és foglaljunk asztalt! Ez lehet, hogy már késő is. Az akcióhoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy teljes nyitvatartási időben biztosítják a kedvezményt. A kedvezmény a teljes étel- és itallapra vonatkozik (erre a napra speciálisan összeállított menüsorra nem) - mértéke 50% a számla végösszegéből. Készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges, ha az év más időszakában is. 


Előfordulhat, hogy elvitelre kért étel esetén nem kapunk kedvezményt. Ezt még Torkos Csütörtökön is a cég joga eldönteni!

Ha az adott vendéglátóhelyen más napokon elfogadnak étkezési utalványt, vagy Üdülési Csekket, ezt a fizetési lehetőséget az akciós napon is biztosítaniuk kell. Ennek megsértése esetén panaszunkat érdemes a Vásárlók Könyvébe jegyezni, és megkeresni észrevételünkkel a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványt. 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.