Lefőtt a kávé: árverezik a Douwe Egberts budapesti eszközeit

Árverést rendeznek a Douwe Egberts Hungary Zrt. eszközeiből a budapesti gyártóüzem bezárása miatt – közölte az Intergavel aukciószervező társaság vezetése kedden. A gyár kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozott, és a magyar piac ellátása mellett több európai országba is exportált. Az üzem eszközeire csak online lehet licitálni. A gyárban decemberében állítják le a termelést.

Az aukciós ház tájékoztatása szerint az árverésen összesen 213 tételre lehet ajánlatot tenni, a teljes kikiáltási ár 82 000 euró. A megvételre kínált tárgyak között számos raktározásban, logisztikában használatos eszköz található. Van olyan tétel, amire már most több licit érkezett - jegyezték meg. A legmagasabb kikiáltási árú tétel egy palettázó, amely 3000 eurótól vihető el. Az árverésen egyszerű regisztráció után lehet részt venni – ismertették.

Az aukció december 17-én zárul, egy nappal előtte a helyszínen meg lehet nézni az aukcióra szánt tételeket. A teljes tétellista az www.intergavel.hu oldalon érhető el. Kocsis Csaba, az aukciósház vezetője szerint a mostani árverési fordulót még több követi jövőre, ugyanis a termelés csak most áll le, és olyan mennyiségű gépet, eszközt kell értékesíteni, ami csak több részletben lehetséges.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.