Laptopot és szoftvert is árul a Telekom

Professzionális notebookokat és jogtiszta szoftvereket kínál a kisebb vállalkozásoknak a Telekom a szolgáltatásai mellé, kezdeti beruházás nélkül.

A Telekom a mindent egyetlen szolgáltatótól filozófiát követve kínál csomagokat a magyar KKV-knak – írta a cég a közleményében. Cégekre szabott irodai programcsomagokat, informatikai támogatást kínálnak, méghozzá kezdeti díj nélkül, s a mobilinternetet két hónapos próbaidővel.

- A Telekom, mint piacvezető szolgáltató célja, hogy modern, az üzleti életben nélkülözhetetlen irodai eszközökkel segítse a költségérzékeny hazai cégek informatikai felzárkózását. A vállalat legutóbbi reprezentatív felmérése szerint a KKV-k körében, mindössze 1-2%-kal ugyan, de folyamatosan növekszik a  számítógép-ellátottság, és ezen belül láthatóan nő a laptopok iránti igény – írja közleményében a Magyar Telekom.

A kínált eszközök tényleg a mobilitást igénylő vállalkozások igényeit elégítik ki: ezek kisebb, de könnyebben mozgatható eszközök. Asus, HP, Lenovo vagy Acer számítógépek vihetők el havidíjas konstrukcióban. A szolgáltató első alkalommal be is üzemeli a megrendelt informatikai eszközöket, továbbá helyszíni segítségként átmentik a régi gépen tárolt adatokat az új eszközökre, ezzel is támogatva az irodán kívüli munkavégzést.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.