Közel-Keleten terjeszkedik a magyar CryptTalk

Új régióban terjeszkedik a CryptTalk, a mobillehallgatás ellen védő magyar alkalmazás. A társaság a közel-keleti régió piacára szánt változatát az Arenim Technologies az ITU Telecom World konferencián, Dohában mutatta be. A konferencián kiállítóként szereplő magyar startup által kifejlesztett CryptTalk így mostantól arab országokban is elérhető. A cég az alkalmazás egyéni és kisvállalati felhasználóinak szánt prémium változatait, korlátlan partnerlistával és konferencia-funkcióval, a többi verzióhoz hasonlóan 30 napos ingyenes próbaidőszakkal kínálja.

Az elmúlt egy évben a mobilbiztonság egyértelműen kiemelt kérdéssé vált a telekommunikáció és az informatika kulcsszereplőinek körében. Ma már az ezzel kapcsolatos új igények nemcsak a nagyvállalatoknál, hanem a kis- és középvállalkozásoknál, illetve a magánfelhasználóknál is megjelennek – mondta Kun Szabolcs, az Arenim Technologies vezérigazgatója.

A magyar startup novemberben dobta piacra a CryptTalk magánfelhasználók számára kifejlesztett verzióját, amely többezres letöltéssel két nap alatt a legnépszerűbb magyar üzleti alkalmazás lett, két héten belül pedig az App Store üzleti alkalmazásainak globális listáján is a kedvencek közé került.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.