Közbeszerzik a Nemzeti Közlekedési Stratégiát

Nyílt közbeszerzésen készítteti el a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ a Nemzeti Közlekedési Stratégiát – a felhívás a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A feladatlista élén a magyar össz-közlekedési rendszerbe integrált nagy távlatú koncepcióváltozatok kidolgozása, azok  elemzése, a kiválasztott optimális koncepcióváltozatra pedig a stratégia elkészítése szerepel.

Az össz-közlekedési forgalmi modellt 2013. március végéig kell elkészíteni. A tender része a vízi közlekedés fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata, az országos kerékpáros koncepció és hálózati terv, továbbá az országos vasútfejlesztési koncepció nagytávú változatának elkészítése is.

A kormányelőterjesztést megelőző, és az EU Bizottsága által kijelölt szervezetekkel való egyeztetést legkésőbb 2014. április végéig kell lefolytatni.

Ajánlatot az tehet, aki rendelkezik legalább egy – országos forgalmi hálózati modellen alapuló – országos forgalmi vizsgálattal; továbbá legalább egy, nettó 500 millió forintot meghaladó értékű közlekedés-fejlesztési beruházásra vonatkozó költség-haszon elemzés készítésével, mint referenciával. 

Az ajánlattételi határidő október 12-e. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelésnél az ár hatos, a szakmai tartalom négyes súlyszámmal szerepel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.