Korlátlanság a Vodafone-tól

Teljesen korlátlan csomagot vezet be a Vodafone RED néven – jelentette be a cég. Az új tarifacsomag teljesen korlátlan beszédet és sms-t tartalmaz, 2, illetve 4 gigabájt internettel.

Teljesen korlátlan csomagot vezet be a Vodafone RED néven – jelentette be a cég. Az új tarifacsomag teljesen korlátlan beszédet és sms-t tartalmaz, 2, illetve 4 gigabájt internettel. A csomagokat az egyéni és a kis üzleti felhasználók is igénybe vehetik. 

A kisebb csomag havidíja 15990 forint, míg a drágábbé 21990. Ezért a havidíjért készülékbiztosítás is díjmentesen jár. A nagyobb csomagban ennek prémium változata, valamint egy hét külföldi használat is magában foglaltatik.  

– Nagyon sokan vannak, akik ma is hasonló nagyságrendben költenek, de jelenleg még kevesebbet kapnak ezért a pénzért. Felméréseink azonban azt is megmutatták, hogy az előfizetők akkor is hajlandóak egy minimálisan drágább csomagra váltani, ha jelentősen több szolgáltatást kapnak a pénzükért – mondta Diego Massida, a Vodafone vezérigazgatója. Kérdésünkre, hogy hányan fizetnek jelenleg is hasonló nagyságrendű számlát. 

Piaci elemzések szerint ugyanakkor meghaladja a százezret azon egyéni előfizetők száma, akik ennyit áldoznak mobiltelefon-szolgáltatásra. A legfrissebb médiahatósági jelentések szerint az aktív SIM-kártyákat tekintve a Vodafone piaci részesedése 23 százalék alatt van valamivel, tehát húsz-harmincezren lehetnek, akiknek biztosan megéri díjcsomagot váltani, de a potenciális előfizetők száma ennél lényegesen magasabb. 

Diego Massida, a cég vezérigazgatója elmondta: a Vodafone a legnagyobb 3G adathálózatot biztosítja az ügyfeleinek, amely a lakosság több mint kilencven százalékának elérhető. – Az a célunk, hogy az ügyfeleinknek még nagyobb területen, még jobb szolgáltatást nyújtsunk – mondta arra a kérdésre, hogy számolnak-e azzal, hogy az állami mobilcég indulását elmeszelő bírósági ítélet kapcsán le kell kapcsolniuk azokat a sávokat, amelyekkel növelni tudták a lefedettségüket. – Hogy ők maguk fordulnak-e felülvizsgálati kérelemmel a kúriához, arra nem adott konkrét választ, de elmondta: a bírósági döntés egyfajta felülvizsgálata szükséges. 

A Vodafone egyébként mától árulja az iPhone 5 készüléket, de amíg a frekvencia-ügyek véglegesen nem rendeződnek, addig a telefonokon a negyedik generációs LTE (4G) szolgáltatás nem lesz elérhető. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.