Kombinált bérlet vonatra, buszra, fürdőbe

Kombinált bérletet vezet be február 1-től a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) és a Vasi Volán. A két társaság járatain ezzel egyelőre csak Püspökmolnári és Szombathely között lehet utazni, de márciustól lesz kombinált bérlet a fürdőzésre is.

A GYSEV közleménye szerint a két cég kijelölt pénztáraiban is megváltható havi, vagy félhavi bérletek a vasúti és az autóbuszos közlekedésre egyaránt feljogosítanak. Az újdonságnak számító kombinált bérlet bevezetésére a vasúttársaság és a volán társaság együttműködési megállapodása adott lehetőséget.

A Püspökmolnári és Szombathely között közlekedő utasoknak így februártól nem kell azon gondolkodni, hogy vonattal, vagy busszal tegyék meg a 27 kilométeres utat a két Vas megyei település között. A kombinált bérletek a Püspökmolnári, autóbusz-forduló – Püspökmolnári, vasútállomás – Szombathely, vasútállomás útvonalon érvényesek.

A GYSEV és a Vasi Volán tervei szerint a jövőben Körmend térségében több viszonylatban is bevezeti a kombinált bérlet lehetőségét. A két közlekedési társaság emellett azt is tervezi, hogy a kombinált bérlettel a későbbiekben akár a vasi megyeszékhely helyi autóbuszjáratait is igénybe vehetik az utasok.

Márciustól várhatóan már kombinált fürdőjegyet is vásárolhatnak az utazók. Ennek lényege, hogy a Répcelakra vonattal érkező utasokat busz szállítja tovább a régió nagyobb gyógy-, és élményfürdőihez kedvezményes áron.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.