Kokárdával védi a munkahelyeket a Kaiser Food

A fogyasztói döntés fontosságára és a magyar termékek védelmére szeretné felhívni a figyelmet a Kaiser Food Kft. húsfeldolgozó azzal, hogy március 15-e alkalmából termékeik mellé csomagolt nemzeti színű kokárdát adnak a vásárlónak.

 Az ajándék kokárdát a Kaiser Food figyelem felkeltő gesztusnak szánja. Szeretnék a fogyasztók figyelmét felhívni, hogy amikor a magyar termékeket választják, akkor ezzel a döntésükkel magyar élelmiszer-ipari gyártók működését és túlélését teszik lehetővé, és magyar polgárok munkahelyét mentik meg – hangsúlyozza közleményében Réti Attila, a Kaiser Food Kft. tulajodnosa.

A mosonmagyaróvári, és abdai gyárakkal rendelkező Kaiser Food  magyar tulajdonban lévő élelmiszer-ipari vállalkozásként mintegy 280 magyar munkavállalónak ad munkát, így ugyanennyi család megélhetését biztosítja lassan két évtizede. A megbízható, minőségi magyar termékeket előállító és jelentős hagyományokkal rendelkező magyar vállalkozásként aggodalmát fejezi ki a gazdasági válság következményei, az egyre erősödő, és lassan már aggasztó mértéket öltő elbocsátási hullám miatt.

A Kaiser Food Kft. nem csak a törvényhozóktól és a szakminisztériumtól kér határozottabb fellépést, hanem a fogyasztók figyelmét is szeretné felhívni a magyar termékek védelmére.

A hazai élelmiszerek védelme, és ezáltal a magyar vállalkozások, és munkahelyek megóvása érdekében valamennyi állampolgár maga is tehet, amikor a külföldi termékek helyett az azonos, vagy jobb minőségű magyar termékek közül választ.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.