Kiszáll a lakásbiztosításból az AXA

Az AXA Biztosító Zrt. és a Signal Biztosító Zrt. hosszú távú stratégiai együttműködésről határozott, amelynek első lépéseként megállapodás született arról, hogy az AXA átadja Pillér lakásbiztosítási állományát a Signal részére.

A portfólió átadására a szükséges felügyeleti engedélyek megszerzését követően – várhatóan még az idei évben – kerül sor. Az AXA a jövőben a számára nagyobb növekedési potenciállal rendelkező élet-, egészség- és utasbiztosítási piacra koncentrálja erőforrásait, amely területeken anyavállalata világszerte a vezető szereplők közé tartozik. A portfólió átadása után az együttműködés keretében az AXA saját tulajdonú, többes ügynöki értékesítési hálózata, az AXA Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt. tanácsadói továbbra is értékesítik a Pillér Otthonbiztosítás terméket.

A Signal az AXA-portfóliót változatlan formában fenntartja és tovább gondozza, így a meglévő ügyfeleknek a váltásból semmilyen hátrányuk nem származik majd. A tranzakció lezárásáig a Pillér Otthonbiztosítás továbbra is megköthető az AXA Biztosítónál. Az együttműködés további elemeként a Signal a jövőben bekapcsolódik egyes AXA biztosítási termékek értékesítésébe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.