Kilián Csaba az ITDH új vezetője

Kilián Csaba befektetési igazgatót kérte fel az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatói teendőinek ellátására Varga István gazdasági miniszter.

Kilián Csaba befektetési igazgatót kérte fel az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatói teendőinek ellátására a szakminiszter azt követően, hogy Rétfalvi György vezérigazgatót rendkívüli felmondással tegnap menesztette. 

Budapest, 2010. január 12.
Kilián Csaba befektetési igazgatót kérte fel az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatói teendőinek ellátására a gazdasági miniszter, Rétfalvi György vezérigazgató visszahívását követően. A felvétel, 2008. július 22-én készült, a R
Budapest, 2010. január 12. Kilián Csaba befektetési igazgatót kérte fel az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatói teendőinek ellátására a gazdasági miniszter, Rétfalvi György vezérigazgató visszahívását követően. A felvétel, 2008. július 22-én készült, a Richter Gedeon Nyrt. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az ITD Hungary Zrt-ben 2009 őszén lefolytatott KEHI-vizsgálat alapján, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumot vezető miniszter az ITDH vezérigazgatóját vezetői tisztségéből visszahívta, munkaviszonyát 2010. január 11-ével, rendkívüli felmondással megszüntette.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.