Kihirdették az győzteseket: Közgép sehol

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által útjavításokra kiírt meghívásos közbeszerzést 13 cég nyerte, összesen nettó 51,9 milliárd forint értékben - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A felhívásban az elvégzendő munkák között szerepelnek a közlekedés biztonságát javító műszaki beavatkozások, nyomvályúk megszüntetése, útfelújítások, illetve útfejlesztések.

A finanszírozás európai uniós forrásból történik.

A felhívás az ország régiói szerinti hat részből állt, ezekre külön-külön lehetett ajánlatot tenni.

Az észak-magyarországi régió nyertese - közös ajánlattevőként - a Colas Út Zrt., a HE-DO Kft., valamint a HEDÚT '91 Kft., az ár pedig 8,3 milliárd forint.

Az észak-alföldi régió munkáit a HK Konzorcium nyerte, amelynek tagjai a Hódút Kft. és a "KE-VÍZ 21" Zrt., a vállalási ár 9,3 milliárd forint.

A dél-alföldi régióban a Duna Aszfalt Kft. és a Hódút Kft. alkotta DH Konzorcium nyert 7,3 milliárd forinttal.

A közép-dunántúli és közép-magyarországi régió nyertese - közös ajánlattevőként - az EuroAszfalt Kft. és a Colas Út Zrt., a vállalási áruk 10,7 milliárd forint.

A nyugat-dunántúli régió útfelújítási munkáit az EuroAszfalt Kft. és a Colas Út Zrt. nyerte, itt is közös ajánlattevőként indultak, 6,3 milliárd forintos árral.

A dél-dunántúli régió nyertese a Soltút Kft. és a Strabag Általános Építő Kft. alkotta Dél-Dunántúl Konzorcium, 9,9 milliárd forinttal.

Az összességében legelőnyösebb ajánlatok nyertek úgy, hogy az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepelt az ár, 25 súlyszámmal az organizációs terv megalapozottsága, míg a környezetvédelem 5 súlyszámot kapott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.