Kellemetlen hírt 'közöl' a Sony

Minden jel szerint nem a tervezett időben dobja piacra a Sony a nagy reményekkel várt PlayStation Portable új generációját.

A kellemetlen lehetőségről Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment of America elnöke beszélt egy interjúban - írta a Bloomberg. A fejlemény mögött a drámai Japán földrengés áll – mondta. Így az elképzelések szerint az új játékkonzol az év vége előtti vásárlási időszakban kerülhet a boltokba, s akkor is valószínűleg csak egy globális régióban.

A Sony embere azért igyekezett derűletátóan értékelni a fejleményeket – hiszen így a Nintendóval szemben versenyhártányba kerülhet a vállalat –, s úgy vélte így legelább több idejük marad a játékfejlesztőknek az elképzeléseik csiszolására.

Csak a várakozás biztos
Sony Corp's new handheld gaming devices codenamed "NGP" for Next Generation Portable are displayed at the company's strategy briefing event in Tokyo January 27, 2011. Sony Corp showcased the new handheld gaming device, the first to feature 3G wireless connectivity, as it battles with Nintendo's best-selling DS and tries to fend off rising competition from smartphones and tablets. REUTERS/Kim Kyung-Hoon (JAPAN - Tags: SCI TECH BUSINESS)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.