Kedvezményt akar egy menő étteremben, itt a lehetőség

Nem kell a Torkos Csütörtökig várni azoknak, akik kedvezményesen vacsoráznának egy divatos étteremben. Egy most indult szolgáltatás révén ez megoldhatóvá vált, egyelőre azért 17 fővárosi étteremben.

A napokban elindított szolgáltatás segítségével már 17 exkluzív budapesti étteremben foglalhatunk asztalt - akár egy kisebb társaság részére is – úgy, hogy a fizetéskor a számla nem terheli meg annyira pénztárcánkat. A kedvét.hu szolgáltatás használata végtelenül egyszerű, hiszen a foglalási díj befizetése után, a vendégek automatikusan 30 százalékos kedvezményt kapnak a számla végösszegéből.

A rendszer lényege, hogy az oldalon 1500 forint ellenében asztalt lehet foglalni a már csatlakozott éttermek bármelyikébe, így a vendégek (az egész társaság) automatikusan 30 százalék kedvezményt kapnak a teljes étel és italfogyasztásból. A foglalás menete sem bonyolult, mindössze annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk az éttermet, az időpontot és bankkártyás fizetéssel máris megtörtént a foglalás. Minderről automatikus e-mailt kap az étterem és a vendég is. Az oldal kínálata a budapesti éttermeken kívül hamarosan vidéki helyekkel is bővül - derül ki a közleményükből.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.