Katasztrofális közlekedési káosz az M0-áson

Rendőrök próbálnak némi rendszert vinni az M0-ás egyes lezárásai miatt a szabad lehajtókon keletkezett közlekedési káoszba. Kevés sikerrel. A dugó nagyjából az M1-től az M5-ig tart.

Kiváló érzékkel néhány hét eltéréssel, egy időben zárták le a 6-os és a halásztelki lejáratot az M0-ás autóúton. Ez azt jelenti, hogy a halásztelkiek Szigetszentmiklós és Csepel felé „menekülhetnek”, míg a 6-os útra igyekvőket az M6-osra terelik Érdnek, majd onnan van lehetőségük visszafordulni  – írja az Autohirek.hu.

Az is járható út, ha a 7-es útnál hajtanak le az autóútról, ám ha nem ismerik ki magukat a kis utcákon, akkor végül az Osztyapenkónál kerülhetnek a sor végére. Az sem rossz, ha a tétényi lejáratnál a Campona felé veszik az irányt, ezzel az a gond, hogy hétfő reggel a Nagytétényi úton aszfaltozást végeznek, így ezen az útvonalon is legalább félórás késéssel lehet számolni.

A szigetszentmiklósi ipari park hétfő reggeli kamionforgalmát nagyban nehezítette a Csepel irányából, illetve az M0-ásról érkező drasztikus forgalom, amit tovább nehezített a szigetről kijutni vágyókkal terhelt egysávos körforgalom. Rendőrök próbálták a forgalmat gyorsítani, de kevés sikerrel: az M5-ös irányából érkezők már lehajtani sem tudtak az M0-ásról, míg a másik irányban már Diósdnál áll a sor vége.

Mivel az M0-ás autóút elkerülhetetlen, érdemes olyan időpontban útnak indulni, amikor a forgalom gyérebb, vagy legalább másfél órával a tervezett érkezési időpont előtt üljünk az autónkba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.