Kaszinópályázatot írt ki a Pénzügyminisztérium

A Közép-Dunántúl régióban létesítendő, első kategóriába sorolható játékkaszinó létesítésére és üzemeltetésére írt ki nyilvános pályázatot a Pénzügyminisztérium (PM). A szerencsés nyertesnek évi legkevesebb 900 millió forintját viszi el az államnak befizetendő koncessziós díj.

A Közép-Dunántúl régióban létesítendő, első kategóriába sorolható játékkaszinó létesítésére és üzemeltetésére írt ki nyilvános pályázatot a Pénzügyminisztérium. A szerencsés nyertesnek évi legkevesebb 900 millió forintját viszi el az államnak befizetendő koncessziós díj. Ennek fejében a PM garantálja, hogy az adott megyeszékhelyen, illetve a megye közigazgatási határain belül még második kategóriába sorolt kaszinó üzemeltetésére sem ad ki engedélyt. A szerződést húsz évre kötik.

A koncessziós pályázaton való indulás is igényel némi befektetést: egyrészt a részletes pályázati anyag megvásárlásához 1,2 millió forintra van szükség, míg ahhoz, hogy a beadott ajánlatot egyáltalán elbírálják, negyedmillió forint igazgatási-szolgáltatási díjat kell leróni.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.