Kártyához utasbiztosítás is jár

Egyetlen kártyás fizetéssel automatikusan köt az ügyfél utasbiztosítást, csak ezt sokan elfelejtik - emlékeztet a Cetelem. Pedig egy utasbiztosítás több ezer forint felesleges kiadást is jelenthet, ha azt a kártyatulajdonos pluszban köti meg. A Cetelem Klubkártya éves díja automatikusan megadja a biztosítást, ehhez csak vásárolni kell egyet, értékhatártól függetlenül.

Az utasbiztosítás ráadásul nemcsak egyhetes téli vakáció alatt garantálja nyugalmunkat, hanem egy többhetes egzotikus utazáson is, hiszen az utazás megkezdését követő 60 egymást követő napon kínál biztonságot a nem munka célú kiutazásokra. A kisebb bosszúságot jelentő poggyászkéséstől a fatális esetekig számos káresemény után jár a biztosítási összeg a pórul vagy szerencsétlenül járt ügyfeleknek. A biztosítás a kártyával végzett első fizetést követő éfjéltől lép életbe, egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik a következő éves díj megfizetésével – mondta Lukácsi Zoltán, a Magyar Cetelem Bank marketingigazgatója.

Azt azért nem árt tudni, hogy egy síeléskor ez kevés. A biztosítás ugyanis kizárólag az utazással kapcsolatos kockázatokat kezeli, de a síelésre nem vonatkozik. Márpedig jellemzően a pályán történnek balesetek, vagyis szükség van külön balesetbiztosítás kötésére is. Arra is érdemes gondolni, hogy ha párunkkal vagy családunkkal utazunk, nekik kell azért biztosítást kötni, akár neten is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.