Jutalomkártya programot indított az E.ON

Duplán jól jár novembertől, aki az E.ON lakossági ügyfeleként a kényelmes ügyintézési módokat részesíti előnyben. A csoportos beszedési megbízást, a banki átutalást és az online ügyintézést ugyanis kedvezményes vásárlási lehetőséggel honorálja a cég.

Az E.ON Jutalomkártya Programja a cég egyetemes villamosenergia-vásárlási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelei részére elérhető. A program során három értékelési kritérium alapján lehet kiemelt lakossági ügyféllé és ezáltal kedvezményekre jogosulttá válni; figyelembe veszik a határidőre történő, úgynevezett pontos fizetést, a szerződés szerinti fizetési módot és az ügyintézés csatornáit és gyakoriságát.

Utóbbi két szempontnál az ügyfél számára biztosított nagyobb kényelem a kiemelt ügyfelek közé jutást segíti elő. Az online ügyintézés – aminek népszerűsége dinamikusan növekszik, és melyet 2010-ben közel nyolcszázezren választottak az E.ON ügyfélkörében – például a legkényelmesebb ügyintézési módok egyike, így használata az E.ON Jutalomkártya Programon keresztüli kedvezményes vásárlási lehetőségeket teremthet - áll az E.On közleményében.

Attól függően, hogy egy ügyfél hány hónapja tartozik folyamatosan a hármas szempontrendszer által meghatározott kiemelt lakossági ügyfelek közé, különböző kedvezményszintekre lehet kerülni, és ennek megfelelően kuponokat vagy akár Jutalomkártyát kapni. A kedvezményeket országszerte több mint ezer helyen lehet igénybe venni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.