Jól fogynak a luxus telefonok Budapesten

Eddig harminc darab, egymillió forintos TAG Heuer Meridiist luxustelefont értékesített a budapesti Andrássy úti üzletében az óráiról ismert svájci TAG Heuer cég, rácáfolva a válságra.

A telefon jellegzetessége a kettős kijelző és a TAG Heuer gomb. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy gazdája akár egy fontos tárgyaláson is egyetlen mozdulattal, diszkréten ellenőrizze az időt, és kezelje bejövő hívásait. A készülék a gomb érintésére tájékoztatja a hívót, hogy tulajdonosa e percben elfoglalt. A telefon tetején elhelyezett második kijelző az időt mutatja: a legkorszerűbb, OLED technológiával (szerves fénykibocsátó diódák elvére épülő technológia) működik.

A készülék speciálisan fényezett, rozsdamentes acélból készült. Az előlapján lévő kijelzőt egyetlen 60,5 karátos zafír-üveg védi, olyan kemény, hogy megkarcolni csak gyémánttal  lehet. A 430 darab alkatrészből álló telefon kézzel szerelik össze. A TAG Heuer a Meridiist női változatát is elkészítette, azt 2256 csiszolt gyémánt ékesíti, összesen 6.54 karátnyi ragyogás adva a mobiltelefonnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.