Játék az interneten: bárhol, bárkivel!

Az internetes szórakozás egyik legdinamikusabban fejlődő része a játékipar: ma már nem csak egyre többen játszanak a PC-n, vagy konzolokon, sokan játszanak a barátaikkal, vagy ismeretlen ellenfeleikkel az interneten keresztül. A T-Home ezért immár az egyik legelterjedtebb szolgáltatást, az Xbox Live-ot is felvette a kínálatába.

A játék igen régóta az egyik legnépszerűbb ága a digitális szórakozásnak, ám ma már nem csupán a legerősebb számítógépek tulajdonosainak privilégiuma. A játékgyártók ma már tömegterméket gyártanak, hiszen felismerték, hogy a játék éppoly népszerű lehet a családban, mint a tévé vagy az Internet.

Az emberek azonban szeretnek nemcsak a géppel, hanem hús-vér emberekkel játszani. Az Internet és a multiplayer játékok megjelenése óta erre akkor is van mód, ha az ellenfél fizikailag nincs jelen, a netnek köszönhetően ő ülhet akár a világ másik felén is. Sőt, ma már az is lehetséges, hogy valaki a mobilkészülékéről, vagy a konzoljáról jelentkezzen be az olyen játékos közösségi terekbe, mint amilyen a Microsoft Xbox játékkonzolját kiegészítő Xbox Live szolgáltatás.

A T-Home az Xbox Live szolgáltatást november elejétől szerepelteti a kínálatában. Ahogy más szolgáltatásaira, az Xbox Live-ra is igaz, hogy nemcsak otthoni kikapcsolódásra, hanem barátokkal és ismerősökkel való közös játékra is lehetőséget biztosít. Az Xbox LIVE előfizetést és Kinect szenzort tartalmazó csomag érdekessége, hogy a játékosok kontroller nélkül, a teljes testüket használva játszhatják a videojátékokat.

Az XboxLIVE szolgáltatással előfizetési díj nélkül személyes profil készíthető, amely a játékos nevét (Gamertag) és az őt megtestesítő figurát (Avatar) tartalmazza. Ezen kívül fényképek megosztására, az Xbox LIVE Piactéren (Marketplace) való böngészésre is van lehetőség, akárcsak a játékdemók letöltésére. Az Xbox LIVE Arany tagsággal együtt multiplayer módban történő játékra vagy a Video Kinect segítségével video-beszélgetésre is kiválóan alkalmas.

Az új csomagokat a korábbi ajánlathoz hasonlóan meghatározott T-Home és T-Mobile havidíjas internet-előfizetések mellé lehet megvásárolni részletfizetéssel, vagy egy összegben, kedvező feltételekkel.

Xbox Live Csomagok

Az Xbox 360 Exkluzív Gamer csomag: 4 GB-os konzol, 12+2 havi Xbox LIVE Arany tagság, játékok (Forza Motorsport 3, Halo 3: ODST)

Az Xbox 360 Live + Kinect csomag: 250 GB konzol, 12+2 havi Xbox LIVE Arany tagság, Kinect szenzor, játékok (Kinect Adventures, Forza Motorsport 3, Halo 3: ODST)

Az Exkluzív Gamer és a Live+Kinect csomag mellett külön is megvásárolható a LIVE Arany tagság egyösszegű vásárlási lehetőséggel (12+2 havi tagságot tartalmaz).

Cikkünk a T-Home támogatásával készült

xbox
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.