Járatsűrítés Budapesten

Alig néhány nappal azután, hogy a Norwegian bejelentette a tavaszi Budapest-London Gatwick járat elindítását, más légitársaságok is közölték, hogy sűrítik járataikat a magyar fővárosból.

Nem sokkal azután, hogy elindult a Wizz Air Moszkva-Vnukovóra közlekedő járata, a diszkont-légitársaság közölte: 2014. március 31-től heti öt helyett naponta közlekednek a magyar és az orosz főváros között. A hatalmas piaci kereslet miatt további járatbővítéseket is bejelentett a Wizz Air. 2014. június 14. és szeptember 14. között immár naponta kétszer teszik meg a Wizz Airbus A 320-asai a Budapest-Moszkva útvonalat, idén karácsonykor és jövő húsvétkor pedig kiegészítő járatokat indítanak, annyira sok foglalás érkezett.

A téli utazási szezonban indít újabb járatot a svájci Bázel és Budapest között az easyJet. Az eddigi hétfő-szerda-péntek-vasárnapi járatok mellé 2014. január 31-től még egy csütörtöki gépet is indít az easyJet, amelyet Airbus A 319-essel teljesítenek. Az easyJet ezzel immár két svájci városba kínál járatokat, hiszen Genfbe naponta, Bázelbe pedig ezentúl heti öt alkalommal közlekednek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.