Járai és Demján bevásárolhat egymásba

A lakossági szolgáltatások terén összehangolja működését Járai Zsigmond biztosítója és Demján Sándor bankja. A CIG Biztosító és a Gránit Bank be is vásárolhat egymásba.

Stratégiai megállapodást kötött a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és leányvállalata, a nem-életbiztosítási tevékenységgel foglalkozó  a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. a Gránit Bank Zrt.-vel - közölte a CIG Pannónia a BÉT honlapján. Az együttműködés célja a lakossági és vállalati ügyfeleknek nyújtandó szolgáltatások összehangolása.

A közlemény szerint "a kölcsönös tulajdonszerzés részletei a jövőben kerülnek kidolgozásra". Május végén a CIG már bejelentette, hogy stratégiai együttműködésük keretében kisebbségi részesedést szerez egymásban a CIG és a Gránit Bank.

A CIG részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde B kategóriájában kereskednek. A papír hétfőn 858 forinton, a péntekinél 3 forinttal drágábban zárt mindössze 31 millió forintos forgalomban. A részvény legmagasabb záróára 950, a legalacsonyabb 599 forint volt a tőzsdei bevezetés óta, amelyre tavaly november 8-án került sor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.