Iszap ellen bélyeg

Jótékonysági bélyegekkel segít az iszapkatasztrófa áldozatainak a Magyar Posta. Minden ilyen bélyeg árából 50, illetve 100 forintot a károsultak kapnak.

„Egymásért!" és Segítsünk!" - elnevezéssel bélyegeket hozott forgalomba az iszapkatasztrófa áldozatainak megsegítésére a Magyar Posta. A társaság közleményben kérte fel ügyfeleit a jótékonysági bélyegek megvásárlására.

A Posta valamennyi postahelyen plakátokon hívja fel ügyfelei figyelmét, hogy küldeményeiket jótékonysági bélyeggel bérmentesítsék. A különleges bélyegek forgalmazásából összességében sokmillió forint segítheti a bajbajutott emberek újrakezdését.

Az „Egymásért!" és „Segítsünk!" feláras bélyegek forgalmazásából származó felárbevételt a kormány által létrehozott Magyar Kármentő Alap számlájára utalja át a Magyar Posta. Az "Egymásért" bélyeg árából ötven, a "Segítsünk" feliratúéból száz forint jut a károsultaknak.

A Magyar Posta feláras bélyegek forgalomba hozatalával évek óta támogat nemes célokat. Legutóbb, szeptemberben 16 millió forintot juttatott el a Katolikus Karitász közreműködésével Felsőzsolca és Hollóháza rászorultjaihoz.

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.