Ismét eladnák a FlyBalaton ingatlanait

Egymilliárdért kínálják a FlyBalaton ingatlanait. Az ár az utasforgalmi terminálra, a rendőrségi épületre, az üzemanyagtöltő állomásra és a kiszolgáló létesítményekre vonatkozik.

Újra meghirdették értékesítésre a FlyBalaton repülőtér ingatlanait - írta csütörtöki számában a Napi Gazdaság Varga Jenőre, a felszámoló Vectigalis elnök-vezérigazgatójára hivatkozva.

A lapnak Varga Jenő elmondta, hogy néhány nappal azután, hogy a Vectigalis Zrt.-nek sikerült megállapodnia a sármelléki FlyBalaton repülér üzemeltetésének további feltételeiről a Magyar Turisztikai Holding Zrt. (MTH) új tulajdonosával, a Turisztika Hungária Kft.-vel, újra meghirdette értékesítésre a Cape Clear Aviation Repülőtér Üzemeltetői és Fejlesztő (CCA) Kft. tulajdonában lévő reptéri ingatlanokat.

A több mint 1500 négyzetméteres utasforgalmi terminált, a 480 négyzetméteres úgynevezett rendőrségi épületet, az üzemanyagtöltő állomást és a kiszolgáló létesítményeket, eszközöket kizárólag egyben, változatlanul nettó egymilliárd forintért kínálják megvételre. Pályázni szeptember 12-ig lehet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.