Ingyen parkolhat, ha a törökökkel repül

Akar ingyen parkolni Ferihegyen? Néhány hónapig megteheti, ha a Turkish Airlines business-osztályú utasa. A többiek meg fizessenek.

A Budapest Airport (BA) Zrt. közlése szerint a török légitársaság business-osztályú utasai számára már akkor elkezdődik a luxus színvonalú kiszolgálás, amikor autójukkal megközelítik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. Terminálját. Június 11-től kezdve öt hónapon keresztül a business osztályú jegyet vásárló Turkish-utasok négy napig ingyenesen parkolhatnak repülőtér Terminál Parkolójában.

Ennek a kedvezménynek az értéke 63 euró, azaz mintegy 19 ezer forint, ha a normál listaárat, azaz nem internetes előfoglalást vesszük alapul. A BA és a Turkish Airlines közös promóciója az üzleti utazókat veszi célba, akik átlagban két-három napos utakra mennek a cégük megbízásából.

Az elmúlt időben dinamikusan fejlődnek a magyar-török gazdasági kapcsolatok, amit közvetve az is jelez, hogy a légitársaságok különösen magas telítettséggel (load-factorral) közlekednek Budapest és Isztambul, Törökország kereskedelmi központja között.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.