Idén megütötte a főnyeremény a Szerencsejáték Zrt.

Főleg a labdarúgó-Eb idején felpörgött bukmékeri típusú fogadások és a drágább, de nagyobb nyereményt ígérő sorsjegyek népszerűsége miatt irigylésre méltó fél éven van túl a Szerencsejáték Zrt. - írja a keddi Világgazdaság.

A társaság 111,4 milliárd forintos árbevételt ért el, 23,6 milliárddal többet, mint az előző év azonos időszakában. A cég 2011-ben is rekordot jelentő árbevételt könyvelhetett el, amit idén szinte biztosan megdönt, bár a második fél év az olimpia alatt szintén felpörgött fogadási kedv ellenére várhatóan gyengébb lesz az elsőnél. Idén egyébként a növekedés minden játékcsoportban jelentős volt – közölték. 

A nyeremény szja-kulcsának 25-ről 16 százalékra csökkenétése miatt az állami szerencsejáték-szervező 4 milliárd forinttal tudta növelni a játékosoknak játékosok nettó nyereményét.

Az informatikai szállító késlekedése miatt ugynakkor továbbra sem ismert, hogy a vállalat internetes, élő fogadásokat is kínáló fogadási oldala mikor indul el. Mint korábban beszámoltunk tóla, ezt az eredeti tervek szerint a labdarúgó EB előtt kívánták "üzembe állítani", ám a hivatkozóott késések miatt erről lemondtak – mondták lapunknak.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.