Idén is meghirdeti a Ringier a Ringier Mobil Influencer díjat

A versenyen a hazai mobilpiac leginkább kiemelkedő iparági szakembereire lehet szavazni.

2012. február 16. és március 18. között zajlik a szavazás a 2011-es év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire.AA A Ringier Mobile Influencer díj 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket díjazzon, ugyanakkor elismerje és támogassa az innovatív kezdeményezéseket.

Az idei szavazás február 16-án indul, és első szakaszában a http://smartmobilhq.hu/mobileinfluence.html oldalon ajánlhatnak szakembereket a látogatók március 18-ig. A szavazás második szakaszában szakmai zsűri választja ki a beérkezett ajánlások közül a 2011-es év mobilipari szakemberét. A zsűri figyelembe veszi, hogy melyik személy kapta a közönség legtöbb ajánlását.

A tavalyi évben a Ringier Mobile Influencer díj a Média Hungary Mobil szekciójában, 2011. május 3-án került átadásra. A verseny megosztott eredménnyel zárult, a Ringier Kiadó két mobilos csapatot díjazott: Prezi.com és a MobilPiknik csapata külföldi szakmai konferenciautakat nyertek a barcelonai Mobile World Congress-re és az amszterdami The Next Web Conference-re.



Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.