HU-GO pihen! Üzemszünet a jövő hét végén

Karbantartás miatt üzemszünet lesz a HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszerben június 6-án, szombaton éjjel 11 órától június 7-én vasárnap hajnali 4 óráig - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

A szolgáltató felhívta a figyelmet arra, hogy a meghatározott időszakban az ügyfeleknek nem lesz lehetőségük viszonylati jegyet váltani és egyenleget feltölteni, ezért az úthasználati jogosultságot elővételben vásárolhatják meg a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodákban vagy viszonteladói partnereiknél.

Megjegyzik, hogy a díjköteles járműveknek a karbantartási időszakra vonatkozóan is rendelkezniük kell érvényes úthasználati jogosultsággal, a jogosultság időben történő megszerzése a díjfizetésre kötelezettek felelőssége.

Amennyiben az útdíjbevallási kötelezettséget bevallási közreműködő útján, fedélzeti eszközzel teljesítik és megfelelő egyenleggel rendelkeznek, úgy nincs további teendő, mivel ez esetben az útdíjbevallás megtörténik, így az egyenlegből az üzemszünet ideje alatt igénybevett úthasználati díjat utólag, a karbantartást követően vonják le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.