Három arany a Szentkirályinak

Világdíjas lett a Szentkirályi mindhárom nevezett ásványvize a június 3-4. között, Athénban rendezett Monde Selection eseményen.

A félévszázados múltú brüsszeli Monde Selection független minőségértékelő intézet ebben az évben Athénban rendezte meg az élelmiszerek és nem élelmiszerek nemzetközi találkozóját és kiállítását, valamint meghirdetett verseny díjátadó gáláját.

Az eseményen 80 ország több mint háromezer terméke mutatkozott be és mérette meg magát a versenyben, amelyet több hónapos vizsgálat előzött meg a termékek íz, illat, állag, látvány, valamint a mikrobiológiai analízis során ellenőrzött belső összetevők tekintetében.

A világ vezető márkáit bíráló intézet szakzsűrije három kiemelkedő díjat ítélt a Szentkirályi által nevezett termékek mindegyikének: a szénsavas és az enyhe ásványvíz – kategóriáik legjobbjaiként – a kiemelkedő minőség legnagyobb elismerését, a Pálmalevelekkel Díszített Aranymedált, más néven nagyaranyat (grand gold), a szénsavmentes termék pedig aranyérmet (gold) kapott


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.