Hamarosan eltűnik az Elmű számlája a Díjnetről

Leszáll az Dijnet.hu-ról a Elmű-Émász csoport, azaz január 15. után a fogyasztók villamosenergia-számláikat már nem találják meg ezen a felületen.

Leszáll az Dijnet.hu-ról a Elmű-Émász csoport, azaz január 15. után a fogyasztók villamosenergia-számláikat már nem találják meg ezen az oldalon – derül ki a cég előfizetőinek elküldött ügyféltájékoztatóból.

Alternatívaként a cégcsoport azt "ajánlja fel", hogy a további zökkenőmentes elektronikus számlázás, illetve banki számlakiegyenlítés érdekében az ügyfelek a Elmű-Émász saját online ügyfélszolgálati rendszerét használják.

A szolgáltatások igénybe vételéhez a meglévő online ügyfélszolgálati regisztrációjához automatikusan beállítanak minden olyan vevő (fizető) azonosítóra az elektronikus számla szolgáltatást, amelyen jelenleg is e-számla szolgáltatás van beállítva a dijnet.hu felületen. Ennek megfelelően a 2014. január 16. után készült elektronikus számláit – a Díjnet rendszerén korábban bemutatott és archivált számlákkal együtt, – már az Elmű Nyrt. online ügyfélszolgálati felületén lehet elérni.

Hozzáteszik a váltás ingyenes az előfizetők számára. E mellett azt is megjegyezik, hogy a Díjneten korábban létrehozott regisztráció nem szűnik meg, az egyéb ott található közműszolgáltatók elektronikus számlái ezután is "élnek" ezen a felületen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.